Horario de atención al cliente – Lunes a Jueves: 9h-13h /14.30h-18.30h  Viernes: 9h-13h /14h-18h  Sábado y domingo: Cerrado

Aviso legal

Complint amb la normativa definida a la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web:

 

Titular: TRANSERVLOG WORLD, S.L

Domicili fiscal: Carrer Sarrià de Ter 20 – 17005 Girona

Domicili de contacte: Carrer Sarrià de Ter 20 – 17005 Girona

email: mbe064@mbe.es

Telèfon: 972487359

CIF: B17918574

Inscrita al Registre Mercantil de Girona, Tom 2504, Foli 187, Full GI-42506. Inscrip 1a

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.mbelogisticsgirona.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a TRANSERVLOG WORLD, S.L. de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci, així com dels perjudicis que causi per això a TRANSERVLOG WORLD S.L. a tercers.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, inclosos els textos, les imatges, els sons i qualsevol altre material, són propietat de TRANSERVLOG WORLD, S.L. Queden reservats tots els drets d’explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut sense autorització expressa i per escrit.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS
TRANSERVLOG WORLD, S.L. no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquest web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense avís previ.

A més, TRANSERVLOG WORLD, S.L. tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors als enllaços als quals es pot accedir a través del lloc web. L’única finalitat dels enllaços és proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del vostre interès.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Amb l’objectiu de complir els preceptes de la Llei orgànica 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i el Reglament general de protecció de dades 2016/679 de la Unió Europea, TRANSERVLOG WORLD, S.L. informa els usuaris d’aquesta pàgina web dels punts següents:

Tota la informació que rebi TRANSERVLOG WORLD S.L. serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s’incorporarà als fitxers automatitzats de la seva propietat, la creació dels quals ha estat degudament notificada a l’Agència de Protecció de Dades.

Aquesta informació és utilitzada exclusivament per TRANSERVLOG WORLD, S.L. amb la finalitat de mantenir la relació comercial i mercantil amb els seus clients, així com per mantenir-los puntualment informats dels productes i serveis que ofereix, i no serà comunicada a terceres parts excepte en els casos en què TRANSERVLOG WORLD, S.L. estigui obligada legalment o es tracti de dades d’informació pública.

Les persones interessades podran exercir respecte a TRANSERVLOG WORLD, S.L. els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició o limitació al tractament de les seves dades, per mitjà d’un escrit signat dirigit a TRANSERVLOG WORLD, S.L. , Carrer Sarrià de Ter 20 – 17005 Girona, o enviant-lo per correu electrònic a l’adreça mbe064@mbe.es, afegint-hi en qualsevol cas la fotocòpia del DNI de la persona interessada.

TRANSERVLOG WORLD, S.L. guardarà les dades de caràcter personal que hagi recollit, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. TRANSERVLOG WORLD S.L. complirà aquesta obligació de conformitat amb el Reglament 2016/679 (UE) del Parlament Europeu i el Consell de la Unió Europea (Reglament General de Protecció de Dades) i totes les disposicions posteriors.